Kosovë

Përurohet salla e sporteve në shkollën “Ramë Bllaca” në Bllacë të Suharekës

Përurohet salla e sporteve në shkollën “Ramë Bllaca” në Bllacë të Suharekës

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në përurimin e sallës së sporteve në shkollën fillore “Ramë Bllaca”, në Bllacë të Suharekës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Bytyqi me këtë rast theksoi se, kjo sallë ia shton vlerën kësaj shkolle e cila mbanë emrin e një veprimtari të shquar siç është Ramë Bllaca, por edhe është dëshmuar për rezultate.