Kosovë

Banorët e disa fshatrave të Malishevës protestojnë për rrymë të dobët, s’lejojnë leximin e orëmatësve

Banorët e Mleçanit, Gollubocit dhe Plloçicës së Malishevës po vazhdojnë të rrezikohen nga shtyllat elektrike, të cilat janë shumë afër rrëzimit.

Ka disa vjet me radhë që banorët i janë drejtuar KEDS-it që të intervenojë në rregullimin e sistemit të rrjetit elektrik, por një gjë e tillë as pas gjithë kësaj kohe, nuk ka ndodhur.