Kosovë

Shqiptarë e serbë në Biti s’e ndalin protestën kundër hidrocentralit, pa lum thonë s’kanë jetë

 

Prania e televizionit ua ndali punën në gjysmë ekskavatorëve në fshatin Biti e Poshtme të Shtërpcës.

Punimet këtu kanë dëmtuar rrjedhën e lumit Lepenc duke e kthyer atë në deponi mbeturinash dhe kanalizim të hapur.