Komuna shënon ditën e gështenjës

Komuna shënon ditën e gështenjës

05 October 2019 08:58

Komuna e Deçanit sot ka organizuar ditën e gështenjës, ku përveç orës letrare, do të bëhet edhe pjekja dhe servisimi i gështenjës.

Organizimi i kësaj dite do të mbahet në fshatin turistik Belle, duke filluar nga ora 10.00.

Sipas njoftimit të komunës do të mbahet ora letrare me moton “Madhështia e Gështenjës Deçanase”, pastaj ekspozita, ku do të ketë ushqime tradicionale, pjekja dhe servisimi i gështenjës dhe një sërë aktivitetesh tjera.

Të pranishëm në këtë aktivitet do të jenë, kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, i pari i komunë së Deçanit, Bashkim Ramosja, deputetë dhe qytetarë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme