Kosovë

Deponimi i materialit ndërtimor në Podujevë bëhet pa pagesë

Deponimi i materialit ndërtimor në Podujevë bëhet pa pagesë

Zyrtarët komunalë të Podujevës e kanë funksionalizuar një deponi inerte në fshatin Llaushë nga dy sa ishin paraparë. Ata kanë thënë se aktualisht menaxhimin e bëjnë vetë dhe se për deponimin e materialit ndërtimor tash për tash qytetarët nuk paguajnë asgjë.

Megjithatë, ata nuk kanë treguar se sa do të zgjasë kjo dhe po ashtu pse nuk është funksionalizuar edhe deponia tjetër që ishte paraparë në fshatin Sallabajë, shkruan sot Koha Ditore.