Kosovë

Malisheva vazhdon zgjerimin e rrjetit të kanalizimit në Drenoc dhe Banjë

Malisheva vazhdon zgjerimin e rrjetit të kanalizimit në Drenoc dhe Banjë

Komuna e Malishevës njofton se në fshatrat Drenoc dhe Banjë janë duke vazhduar punimet në zgjerimin e rrjeteve të kanalizimit.

“Këto projekte realizohen në kuadër të realizimit të projekteve kapitale për vitin 2019, si dhe në kuadër të ndërtimit të infrastrukturës së përgjithshme, në veçanti të sistemit të rrjeteve të kanalizimit në vendbanimet e Komunës së Malishevës”, thuhet në njoftim.