Kosovë

Fara e grurit nga Kroacia, opozita në Prizren pretendon të jetë nga Serbia

Fara e grurit nga Kroacia, opozita në Prizren pretendon të jetë nga Serbia

Drejtori i Bujqësisë në Komunën e Prizrenit, Egzon Elshani, të hënën, ka kundërshtuar pretendimet e anëtarëve të partive opozitare mbi origjinën e farës së grurit që i është shpërndarë fermerëve në bazë të thirrjes publike të këtij dikasteri. Elshani ka bërë të ditur se fara e grurit, që është shpërndarë për fermerët, “ka origjinë nga Kroacia, është e kualitetit të lartë dhe i plotëson të gjitha kushtet optimale për mbjellje”.

Ditë më parë, opozitarët nga radhët e PDK-së dhe të AAK-së kanë akuzuar Komunën e Prizrenit se për fermerët ka shpërndarë farë gruri të importuar nga Serbia.