Kosovë

Sindikalistët e “Ambientit” akuzojnë kreun e Komunës së Klinës për nepotizëm

Sindikalistët e “Ambientit” akuzojnë kreun e Komunës së Klinës për nepotizëm

Shoqata sindikale e njësisë operative në Klinë të kompanisë rajonale të mbeturinave “Ambienti”, ka kërkuar shkarkimin e menaxherit të ri të kësaj njësie, që ka nisur punën javën e kaluar, si dhe kthimin në pikën zero të konkursit me të cilin është punësuar ai.

Konkursi për përzgjedhjen e menaxherit të ri të njësisë së “Ambientit” në Klinë është shpallur në gusht të vitit të kaluar, por që konkursi i parë është anuluar për shkak të shkeljeve procedurale, kurse konkursi i dytë është shpallur në janarin e sivjetmë, shkruan sot Koha Ditore.