Kosovë

PDK-ja në Prizren insiston se fara e grurit të shpërndarë për fermerët është nga Serbia

PDK-ja në Prizren insiston se fara e grurit të shpërndarë për fermerët është nga Serbia

Përplasjet ndërmjet ekzekutivit komunal të Prizrenit dhe opozitës rreth origjinës së farës së grurit që i është shpërndarë fermerëve në bazë të thirrjes publike të Drejtorisë së Bujqësisë po vazhdojnë.

Në këtë debat është përfshirë edhe kryetari i Komunës, Mytaher Haskuka, i cili ka theksuar se opozitarët joparimorë po vazhdojnë me shpifje, dhe i ka quajtur ata analfabetë me diploma që kanë nevojë për kurse për shkrim-lexim dhe për gjeografi, shkruan sot “Koha Ditore”.