Kosovë

Shkarkohet drejtori i Arsimit pa u ditur arsyeja

Shkarkohet drejtori i Arsimit pa u ditur arsyeja

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, ka shkarkuar drejtorin e Arsimit në këtë komunë, Arben Limanaj.

Drejtori i shkarkuar vjen nga subjekti i LDK-së, e cila është njëra prej tri subjekteve politike (LDK, LVV dhe Nisma) që kanë hyrë në bashkëqeverisje në Komunën e Klinës, me AAK-në fituese të zgjedhjeve të fundit lokale, të cilat përbënin ish-bllokun opozitar në Klinë. “Koha Ditore” ka kontaktuar drejtorin e shkarkuar, Arben Limanaj, i cili ka konfirmuar shkarkimin e tij.