Vazhdon rehabilitimi i rezervuarit të vjetër të ujit në Pejë

Vazhdon rehabilitimi i rezervuarit të vjetër të ujit në Pejë

24 October 2019 11:23

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Hidrodrini’, në Pejë ka njoftuar se punimet në rehabilitimin e rezervuarit të vjetër të ujit, prej nga furnizohet një pjesë e konsiderueshme e qytetit të Pejës me ujë të pijshëm, po vazhdojnë me intensitet të shtuar.

Sipas njoftimit, projekti në fjalë pritet të përfundojë në dinamikë më të shpejtë se siç është planifikuar, transmeton kp.

“Është ky, një investim vetanak i kushtueshëm i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit 'Hidrodrini' në Pejë i cili do të ndikojë drejtpërdrejt në furnizim me ujë cilësorë dhe sasi të nevojshme, veçanërisht për pjesën jug-perëndimore të qytetit që përfshinë një pjesë të gjerë të masivit nga 'Zatra'-t dhe disa fshatra përreth”, thuhet në njoftim.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme