Kosovë

Panorci i Malishevës bëhet me kabinet të informatikës

 

Malishevë, 30 tetor- Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur sot në një takim pune, ministrin në detyrë të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shala, të cilët kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për “themelimin e kabinetit të informatikës” në shkollën fillore dhe të mesme të ulët “Asim Vokshi”, në Panorc.

marrëveshjes, këtë projekt e financon Ministria.