Kosovë

Rrugët me katër korsi në Pejë do të bëhen me zebra 3D

Rrugët me katër korsi në Pejë do të bëhen me zebra 3D

Me sloganin “Kreativitet dhe Performancë”, Drejtoria për Punë Komunale dhe Shërbime Publike në Komunën e Pejës kishte nisur të realizojë projektin e saj për shënjimin rrugëve dhe të vendkalimeve për këmbësorë. Shënjimi i vendkalimeve për këmbësorë do të bëhet me 3D.

Një të tillë kishin nisur ta vendosin në rrugën “Bekim Berisha- ABEJA”, që kalon pran zonës së qendrave tregtare në Pejë dhe ish-tregut të gjelbër, me qëllim që këmbësorët të jenë më të sigurt në atë rrugë ndër më të frekuentuarat në qytet, shkruan sot “Koha Ditore”.