Kosovë

Pushteti dhe opozita përplasen për tenderin e sheshit të Suharekës që e fitoi Kuçi i AAK-së

 

Situata e krijuar pas fillimit të ndërtimit të sheshit në qytetin e Suharekës ka qenë pika e vetme e rendit të ditës, në mbledhjen e jashtëzakonshme të asamblesë në këtë komunë.

Dhënia e tenderit për ndërtimin këtij sheshit, kompanisë së zyrtarit të AAK-së, Blerim Kuçit dhe tollovia e cila, po krijohet në qytet ishin ndër shqetësimet që u ngritën nga asamblistë të opozitës, raporton KTV.