Kosovë

6 vjet pritje për largimin e shtyllës së vjetër të rrymës në Klinë

 

Banorët e lagjes “Rudin” në fshatin Cerovikë të Komunës së Klinës, ka gjashtë vjet që presin KEDS-in për t’i zhvendosur kabllot e rrymës nga shtylla e vjetër e drurit në shtyllën e re nga betoni dhe largimin e shtyllës së vjetër. 

Banorët tregojnë se kanë qenë disa herë në KEDS për t’u ankuar dhe kërkuar që të bëhet zhvendosja e kabllove dhe largimi i shtyllës së vjetër të drurit, por deri tash sipas tyre ende nuk ka shkuar kush nga ajo kompani, shkruan sot Koha Ditore.