Kosovë

Komuna e Prizrenit kthen nën menaxhim parkingjet publike

Komuna e Prizrenit kthen nën menaxhim parkingjet publike
 

Drejtoria e Inspektorateve të Komunës së Prizrenit ka ndërmarrë veprime për lirimin e parkingjeve, respektivisht kthimin e pronave komunale që janë shfrytëzuar deri më tani nga operatorët e ndryshëm.

Si rrjedhojë është apeluar te qytetarët që të mos paguajnë për parkimin në hapësirat publike, që dihet se janë pronë komunale. Drejtuesit e këtij dikasteri lokal kanë theksuar se në kuadër të aksionit të zhvilluar gjatë këtij muaji janë liruar 80 për qind të këtyre parkingjeve dhe se aksioni do të vijojë edhe në javën e tretë të dhjetorit, shkruan sot “Koha Ditore”.