Kosovë

Pezullohet ndërtimi i parkingut në oborr të shkollës në Klinë

 

Dhjetë ditë më parë në hapësirën e oborrit të shkollës fillore “Ismet Rraci” në Klinë kanë nisur punimet për 50 vendparkingje publike. Ato janë paraparë të jenë më pagesë në funksion të prindërve që i sjellin fëmijët në shkollë.

Në Komunë pohojnë se projekti është pezulluar përkohësisht. Ky pezullim ka ndodhur për shkak se ka pasur kundërshtime në këshillin e prindërve dhe të këshillit të arsimtarëve, për ndërtimin e parkingut për shkak të zvogëlimit të oborrit të shkollës, shkruan sot Koha Ditore.