Kosovë

Peja edhe sivjet pa dekorim fundviti

Peja edhe sivjet pa dekorim fundviti

Deçani, Klina dhe Istogu kanë shpenzuar rreth 30 mijë euro për t’ua dhënë qyteteve të tyre pamjen festive për festat e fundvitit.

Por të njëjtën gjë nuk e ka bërë sërish Peja. Për të dytin vit me radhë, ky qytet nuk ka dekorim festiv.