Kosovë

Regjistrohen 688 biznese të reja për një vit në Ferizaj

 

Drejtori për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm, në Komunën e Ferizajt, Zekir Bytyqi, nëpërmjet një konference për medie të premten ka prezantuar sfidat dhe arritjet e këtij sektori gjatë këtij viti.

Sipas tij, Komuna ka përkrahur vazhdimisht bizneset e ndryshme me qëllim të zhvillimit të tyre, andaj gjatë këtij viti janë regjistruar gjithsej 688 biznese të reja duke e çuar numrin në 13 mijë biznese. Po ashtu gjatë kësaj periudhe të vitit janë huajtur rreth 100 biznese, shkruan sot “Koha Ditore”.