Kosovë

Bie fasada e një ndërtese në Suharekë, rrezikohen banorët

Bie fasada e një ndërtese në Suharekë, rrezikohen banorët
Foto nga facebook-u i Bali Muharremajt

Ka rënë fasada e një ndërtese në Suharekë dhe për shkak të lartësisë që kishte, ka rrezikuar jetën e banorëve.

Kjo ndërtesë është ndërtuar në vitin 2017, dhe besohet se shkak i rënies së fasadës, është cilësia e ndërtimit.