Kosovë

Banorët e Hallaqit në hall nga ujërat e zeza si pasojë e cilësisë së dobët në punime

 

Komuna e Lipjanit para 6 vjetëve, kishte shtrirë rrjetin e kanalizimit nëpër prona private në fshatin Hallaq i Madh, pa pëlqimin e pronarëve.

Megjithatë, gjatë vitit 2017, njëri nga pronarët kishte paditur Komunën dhe kishte fituar rastin në Gjykatën Themelore të Lipjanit, raporton KTV.