Kosovë

Kurmehaj: Politika ndëshkimore nuk është në nivelin e duhur në Pejë

Kurmehaj: Politika ndëshkimore nuk është në nivelin e duhur në Pejë

Në një takim me përfaqësuesit e mediave dhe të shoqërisë civile, Prokuroria Themelore e Pejës, kryeprokurori Agim Kurmehaj tha se është rritur besimi në prokurori dhe polici.

Megjithatë, ai tha se nuk është i kënaqur me dënimet që po iu shqiptohen hajnave të pyjeve.