Kosovë

Në Vushtrri rrënohet një objekt afarist pa leje ndërtimore

Në Vushtrri rrënohet një objekt afarist pa leje ndërtimore

Drejtoria e Inspeksionit e Komunës së Vushtrrisë, në një aksion të asistuar edhe nga Policia e Kosovës, sot ka bërë një rrënimin e një objekti afarist të ndërtuar pa leje në rrugën magjistrale Vushtrri-Prishtinë.

Sipas një komunikate për media, pas rrënimit të objektit, Drejtoria komunale e inspeksionit ka bërë të ditur se me kohë e kanë paralajmëruar ndërtuesin si dhe kanë ndjekur të gjitha procedurat deri në vendimin përfundimtar për rrënim.