Kosovë

Pejanët kujtuan se dikush po e ndot Lumbardhin, doli se komuna po e zbulonte ndotësin

Pejanët kujtuan se dikush po e ndot Lumbardhin, doli se komuna po e zbulonte ndotësin

Një gyp në fund të murit të Lumëbardhit në qendër të qytetit të Pejës, të enjte për një kohë ka nxjerrë jashtë dhe ka dërguar në lum një masë të lëngshme me ngjyrë të kuqe.

Fillimisht ishte dyshuar se lumi po ndotej nga gjaku i kafshëve që mund të jenë prerë nga kasapët ose janë mbetje të ngjyrave të derdhura në kanalizim nga shtypshkronja, shkruan Koha Ditore.