Kosovë

Komuna e Ferizajt mohon se rrënimi i disa objekteve ndërlidhet me projektin “Bashkimi i qytetit”

 

Ka disa javë që Komuna e Ferizajt ka rrënuar objektin e Shoqatës së Pensionistëve të këtij qyteti. Pensionistët janë vendosur përkohësisht në një objekt, por nuk janë të kënaqur me kushtet aty.

Kryetari i Shoqatës tregon se tashmë me komunën kanë marrëveshje për ndërtimin e objektit të ri dhe kërkon që sa më shpejt të fillojë implementimi.