Kosovë

Historianët e Deçanit e nderojnë Wiliam Walkerin me titullin “Krenaria e kombit shqiptar”

Historianët e Deçanit e nderojnë Wiliam Walkerin me titullin “Krenaria e kombit shqiptar”
 

Nën organizimin e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, mbështetur nga zyra e Kryetarit të Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ish-ambasadorit William Walker iu akordua titulli “Krenaria e kombit shqiptar”.

Kryetari i Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, Shkodran Imeraj ka vlerësuar rolin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ish-presidenteve Willson, Truman, Bushi i vjetër, Clinton dhe Bushi i ri.