Kosovë

Në Gjilan nis aksioni për lirimin e hapësirave private dhe publike te Shtëpia e Mallrave

 

Drejtoria e Inspekcionit në Gjilan ka nisur aksionin për lirimin e hapësirave private dhe publike te Shtëpia e Mallrave.

Drejtori i Inspekcionit, Nevzad Rushiti, ka njoftuar se ky aksion ka nisur të premten dhe do të vazhdojë deri në largimin e konstrukteve të metalta, të cilat janë shfrytëzuar si terasa verore pa vendime e pëlqime.