Kosovë

Në gjashtë shkolla të dëmtuara nga era në Pejë nuk mbahet mësimi

Në gjashtë shkolla të dëmtuara nga era në Pejë nuk mbahet mësimi
 

Për shkak të situatës së rënd të krijuar dy netët e kaluara nga fryrja e erërave të forta të cilat janë duke fryrë edhe të enjten, Bordi i Drejtorëve të Komunës së Pejës ka mbajtur të enjten një takim emergjentë, në të cilin u krijua shtabi emergjent që do të drejtohet nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Drejtori i kësaj Drejtorie, Muhamet Mahmutaj tha për Kohën Ditore se gjendja nuk është aspak e mirë në gjithë territorin e kësaj komunë, përfshirë edhe qytetin, raporton Koha Ditore.