Kosovë

Dëme të mëdha nga erërat në Pejë, aktivizohet Shtabi Emergjencës

Dëme të mëdha nga erërat në Pejë, aktivizohet Shtabi Emergjencës

Për shkak të situatës së rëndë të krijuar pas erërave të forta në dy netët e kaluara, sot u mbajt mbledhja emergjente e Bordit të Drejtorëve të Komunës së Pejës.

Në këtë mbledhje u shqyrtuan raportet e drejtorëve të cilët paraqiten informata për dëmet e shkaktuara në shkolla, qendrat mjekësore, objektet bujqësore, gjendjen e rrugëve, dëmet në prona private, në zyrat administrative, objektet sportive dhe kulturore etj.