Kosovë

Komuna e Pejës ia kalon “Ambientit” 25 punëtorët teknikë të mbetur pa punë

Foto: Koha
 

Punëtorët për shërbimin e pastrimit dhe larjes së rrugëve, si dhe mirëmbajtjen e sipërfaqeve të gjelbëruara në qytet, kanë mbetur nga fillimi i këtij muaji pa punëdhënës.

Megjithëse kontratat e tyre kanë skaduar në fund të muajit janar, ata kanë vazhduar të kryejnë punët që i kanë bërë në tre vjetët e fundit si punëtorë të operatorit privat, që ka qenë i kontraktuar nga Komuna e Pejës për këto shërbime. Mirëpo tash ata janë të shqetësuar se çka do të ndodhë, shkruan sot “Koha Ditore”.