Kosovë

Qyteti i muraleve

 

Një ndër karakteristikat me të cilën identifikohet qyteti i Ferizajt është murali që të gjithë e njohin si “Kamerieri”, i cili daton qysh nga viti 1967, dhe gjendet përballë objektit të kësaj komune.

Muralet e tilla tashmë pothuajse kanë mbushur tërë qytetin.