Kosovë

Veseli: Podujeva meriton një kryetar të zoti si Naim Fetahu

Foto: Kadri Veseli / Facebook
 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Violeta, kanë marrë pjesë në organizimin e grave të PDK-së në Podujevë në mbështetje të Naim Fetahut për kryetar të Podujevës.

Pikërisht këtë ditë, Fetahu ka edhe ditëlindjen. Veseli ka shkruar në faqen e tij në Facebook se Podujeva meriton më mirë dhe e meriton një kryetar të zoti si Naim Fetahu.