Kosovë

Bajrush Sezairi emërohet në krye të Drejtorisë së Gjeodezisë dhe Kadastrit në Prizren

Bajrush Sezairi emërohet në krye të Drejtorisë së Gjeodezisë dhe Kadastrit në Prizren

Drejtoria e Gjeodezisë dhe Kadastrit në Komunën e Prizrenit prej ditës së hënë do të udhëhiqet nga Bajrush Sezairi, ka njoftuar kabineti i kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskuka.

Sezairi në qeverisjen e kaluar ka qenë zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.