Kosovë

Komuna e Pejës synon ta bëjë të dielën ditë pushimi edhe në sektorin privat, kundërshtohet nga bizneset

Komuna e Pejës synon ta bëjë të dielën ditë pushimi edhe në sektorin privat, kundërshtohet nga bizneset

Edhe Komuna e Pejës sikurse edhe disa komuna tjerë në Kosovë, ka vendosur që shumicës së veprimtarive në sektorin privat të ua vejë drynin ditëve të diela dhe ditëve të festave zyrtare, me rregulloren për orarin e punës të veprimtarive ekonomike në këtë komunë, e cila aktualisht gjendet në diskutim publik.

Për të marrë vërejtjet, ankesat dhe sugjerimet rreth kësaj draft-rregullore, të enjten komuna ka organizuar një diskutim publik me përfaqësuesit e bizneseve që operojnë në territorin e kësaj komune.