Kosovë

Komuna e Pejës: Dalja e qytetarëve në Rugovë për piknik, sjellje e gabuar

Komuna e Pejës: Dalja e qytetarëve në Rugovë për piknik, sjellje e gabuar

Komuna e Pejës ka thënë se dalja e qytetarëve në grykën e Rugovës për piknik, në kohën kur vendi dhe e tërë bota po përballen me koronavirusin, është sjellje “plotësisht e gabuar”.

Në një njoftim dërguar mediave, kjo Komunë thotë se “koronavirusi nuk duhet të luftohet vetëm nga mjekët, policët dhe inspektorat! Kjo betejë i takon secilit qytetar”.