Kosovë

PDK, dega Vushtrri: Kryetari Tahiri po shpif për kërcënime që t’i mbulojë aferat korruptive

PDK, dega Vushtrri: Kryetari Tahiri po shpif për kërcënime që t’i mbulojë aferat korruptive
 

Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Vushtrri, deklarimin e kreut të komunës, Xhafer Tahiri, se është kërcënuar me jetë gjatë ditës së djeshme, e ka quajtur “të pavërtetë” dhe “shpifje”.

Kjo parti thotë se “ky lajm i porositur nga vetë kryetari Xhaferi është vetëm për të shmangur vëmendjen e vërtetë ndaj dështimit të komunës së tij dhe t’i mbulojë aferat korruptive”.