Kosovë

Komuna e Pejës ndan 100 mijë euro për familjet nevojtare

Foto: Koha
 

Duke u bazuar në situatën e krijuar emergjente dhe gjendjen e paparashikueshme në vijim nga pandemia e koronavirusit, Komuna e Pejës ka vendosur që të ndajë 100 mijë euro mjete emergjente për të menaxhuar situatën e rëndë të krijuar sociale.

Me këto mjete, siç drejtori i Financave, Jeton Abazaj, do të ndihmohen familjet nevojtare me ushqim dhe artikuj sanitare e higjienike. Këto mjete janë planifikuar të barten nga një projekt dhe të transferohen në menaxhimin e situatës emergjente sociale.