Kosovë

Flet kryefamiljari i të prekurve me COVID-19 nga Miradija e Poshtme

Hartës së komunave të prekura nga koronavirus i është bashkuar edhe Fushë-Kosova. Tri raste pozitive me COVID-19 janë konfirmuar mbrëmjen e së hënës në Miradi të Poshtme të kësaj komune.

Të infektuarit janë anëtarë të një familjeje, dy vëllezër dhe halla e tyre. Që të tre po qëndrojnë të vetizoluar në shtëpi, në fshatin Miradi e Poshtme, raporton KOHA.