Kosovë

Banorët dhe opozita s’e duan pushimoren në Nashec të Prizrenit për karantinë

Këto objekte që vite më parë shfrytëzoheshin si pushimore të fëmijëve, tani, në rast nevoje, do të shërbejnë si karantinë për personat që po bëjnë vazhdimisht kërkesë të kthehen në Kosovë.

Secili kosovar që hyn në vend është i obliguar të qëndrojë 14 ditë në karantinë, aq sa zgjat periudha e inkubacionit për COVID-19, raporton KOHA.