Kosovë

“Direkt me doktorin” nxjerr në shesh efektet e koronavirusit në gjendjen psikologjike të qytetarëve

“Direkt me doktorin” nxjerr në shesh efektet e koronavirusit në gjendjen psikologjike të qytetarëve

Mijëra qytetarë kanë shprehur shqetësimet e tyre rreth koronavirusit, në komunikim direkt që kanë pasur me mjekët specialistë të angazhuar në projektin “Direkt me doktorin”, të lansuar nga Spitali i Përgjithshëm i Pejës. Pyetjet e tyre, sipas mjekëve, ishin kryesisht të orientuara nga simptomat dhe bartja e virusit. Por ata, bazuar edhe në përvojat profesionale, kanë paralajmëruar se kjo krizë shëndetësore mund të ketë efekte negative tek qytetarët, jo vetëm gjatë periudhës së pandemisë, por edhe pas saj.

Projekti është duke u realizuar nga e marta nëpërmjet faqes zyrtare në “Facebook”, shkruan KOHA.