Kosovë

Edhe Korisha e Prizrenit në karantinë

Edhe Korisha e Prizrenit në karantinë

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka njoftuar se fshati Korishë është shpallur zonë karantinë. Gjatë ditës së martë një rast ka rezultuar pozitiv për infektimin me koronavirus nga ky fshat.

Sipas Haskukës në këtë rast personeli i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës nuk ka arritur të gjejë përgjigje nga është burimi i infektimit, prandaj dhe Ministria e Shëndetësisë ka nxjerrë vendim që fshati Korishë të shpallet zonë karantinë.