Kosovë

Dhjetëfishohet numri i familjeve me gjendje të rënduar ekonomike në Pejë

Dhjetëfishohet numri i familjeve me gjendje të rënduar ekonomike në Pejë

Situata e krijuar nga pandemia e koronavirusit është duke rënduar gjendjen ekonomike të qindra familjeve në territorin e Komunës së Pejës.

Numri i familjeve që po u jepen miell dhe artikuj tjerë ushqimorë në formë të ndihmës, është duke u rritur. Listës i janë shtuar edhe familje që deri para pezullimit të shumë aktiviteteve punuese nuk kanë kërkuar ndihma.