Kosovë

Dy rastet e konfirmuara sot në Vushtrri janë punëtorë shëndetësorë

Dy rastet e konfirmuara sot në Vushtrri janë punëtorë shëndetësorë

Drejtori i Shëndetësisë në komunën e Vushtrrisë, Sylejman Meholli, ka thënë se dy rastet e reja pozitive me koronavirus në këtë komunë janë raste kontakti dhe janë punëtorë shëndetësorë.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se rastet janë në Vushtrri dhe Pestovë.