Kosovë

Në Mitrovicë, stafi shëndetësor punon pa mbrojtje, banorët kërkojnë që qyteti të futet në karantinë

 

Stafi shëndetësor në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës së Jugut nuk është furnizuar me rroba adekuate për mbrojtje ndaj koronavirusit.

Mjeku kujdestar, Remzi Rrahmani, shprehet i shqetësuar që nuk i kanë pajisjet e duhura dhe po detyrohen t’i përdorin ato për ndërhyrje kirurgjike, raporton KOHA.