Kosovë

Nëntë anëtarët e një familjeje në Pejë dyshohet se u infektuan në një varrim

Foto: Koha

Nëntë anëtarë të një familjeje në Pejë dyshohet se janë infektuar me COVID-19 në një varrim.

Të gjithë i përkasin një familjeje në lagjen “Kristal” derisa një grua e kësaj familjeje është diagnostikuar e para me COVID-19 dhe ajo gjendet e shtrirë në Klinikën Infektive në Prishtinë.