Kosovë

Personeli i Gjinekologjisë dhe Neonatologjisë në Spitalin e Pejës dalin negativë në Covid-19

 

Ditën e hënë Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik kishte marrë mostra për testim në Covid-19 të 22 pjesëtarëve të personelit mjekësorë të Repartit të Gjinekologjisë dhe të Neonatoligjisë të Spitalit të Përgjithshëm të Pejës.

Siç ka njoftuar të martën zëdhënësi i këtij spitali, Naim Sahiti, të gjitha testimet kanë dal negative.