Kosovë

Komuna e Podujevës kërkon nga qytetarët t’i respektojnë rekomandimet kundër COVID-19

 

Pas infektimit të dy personave tjerë me COVID-19 nga Komuna e Podujevës, sot Shtabi emergjent ka mbajtur takimin e radhës.

Aty u është bërë thirrje qytetarëve që të respektojnë rekomandimit për parandalimin e kësaj pandemie. Në njoftimin e Komunës së Podujevës thuhet se dy personat që dolën pozitiv të hënën, njëri është me vendbanim në Podujevë dhe tjetri në fshatin Llapashticë.