Kosovë

Fushë-Kosova beson se me vendosjen e kamerave do të rritet siguria e qytetarëve

Fushë-Kosova beson se me vendosjen e kamerave do të rritet siguria e qytetarëve

Zyrtarët komunalë të Fushë-Kosovës shpresojnë se me realizimin e projektit për vendosjen e kamerave në qytet do ta rrisin sigurinë e qytetarëve të kësaj komune dhe po ashtu do të ndikojnë në parandalimin e veprave penale. Sipas tyre, për shkak të frekuentimit të madh të Fushë-Kosovës edhe nga komuna tjera, identifikimi i kryesëve të veprave penale ka qenë sfida më e madhe. Në një njoftim të kësaj komune thuhet se ky projekt që ka filluar të realizohet, do t’u ndihmojë edhe hetuesve policorë për identifikimin e kryesëve të veprave penale.

“Realizimi i projektit ‘Vendosja e Kamerave të Sigurisë në Qytet’ garanton më shumë siguri për jetën, pronën dhe qytetarët të cilët banojnë apo kalojnë në zonën e Fushë-Kosovës”, thuhet në njoftim.