Kosovë

Në mesin e të infektuarve në Mitrovicë edhe tre fëmijë, 1, 2 dhe 3 vjeç

Foto: Reuters
 

Nënkryetari i Komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka, ka ngritur shqetësimin për infektimin me koronavirus të fëmijëve në këtë komunë.

Ai për KOHËN ka sqaruar se të infektuarit e dy ditëve të fundit janë fëmijë të moshave një, dy dhe tre vjeçar.