Kosovë

Javën tjetër nis ndërtimi i ujësjellësve për fshatrat e Malishevës, Temeqinë e Jançisht

Javën tjetër nis ndërtimi i ujësjellësve për fshatrat e Malishevës, Temeqinë e Jançisht
 

Javën që vjen, pritet të nisë ndërtimi i ujësjellësve për fshatrat e Malishevës Temeqinë dhe Jançisht.

Komuna e Malishevës ka bërë të ditur të hënën, se pos ndërtimit të ujësjellësve për këto dy fshatra, do të rregullojë edhe sistemin e pompimit në ujësjellësin e Senikut, ku furnizohen me ujë 12 fshatra të tjerë.